Theaterbon

Geef 'ns een avondje theater!

Wie gaat er niet graag een avondje uit? Onbekommerd lachen, luisteren naar mooie muziek, samen met vrienden of gezellig met z'n tweeën. En na afloop natuurlijk napraten met een fris biertje of een lekker glaasje wijn... Als je dat niet alleen jezélf gunt, maar ook een ander: een Theaterbon van AK de Smeltkroes is een ideaal cadeau! Maatwerk gegarandeerd, want (hoewel € 5 het minimumbedrag is) jij bepaalt het uiteindelijke eindbedrag en de ontvanger bepaalt aan welke door AK de Smeltkroes georganiseerde voorstelling(en) hij of zij deze wil besteden.

Als je een Theaterbon van AK de Smeltkroes bestelt, sturen wij je een bon waar op staat wat de waarde is en welke code daarbij hoort. De waarde is minimaal € 5, een hoger bedrag is mogelijk zolang het een veelvoud van € 5 betreft. Een Theaterbon heeft een geldigheidstermijn van 3 jaar na de uitgiftedatum, zodat zelfs als het aantal voorstellingen beperkt is (bijvoorbeeld later in het seizoen), je op een later tijdstip toch kunt kiezen uit een uitgebreid programma. Ook is het niet noodzakelijk om het de hele waarde in één keer te verzilveren: mocht het aankoopbedrag lager zijn dan de waarde van de Theaterbon(nen), dan ontvang je samen met je kaartjes een nieuwe Theaterbon met de restwaarde.

Hoe het een en ander precies werkt, staat uitgebreid beschreven op de bestelpagina; klik hier om daar naar toe te gaan.

Per 1 oktober 2023 verkoopt AK de Smeltkroes ook bonnen met een 'vaste waarde' van € 10, € 20 of € 50. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa voorafgaand aan een voorstelling, of bij Kantoorboekhandel Sprankenis, Smits van Oyenlaan 2e, 6026 CP Maarheeze (klik hier voor aanvullende gegevens) . Voor deze Theaterbonnen gelden dezelfde voorwaarden als voor de exmeplaren die je online bestelt.