Algemene voorwaarden

Abonnement

AK de Smeltkroes biedt bezoekers van de door de Werkgroep Cabaret en Muziek georganiseerde voorstellingen de mogelijkheid, om tegen een gereduceerd tarief gelijktijdig entreekaarten voor meerdere voorstellingen af te nemen. De korting bedraagt 10% op de entreeprijs bij de gelijktijdige afname van entreekaarten voor tenminste 5 verschillende voorstellingen. Bij afname van aanvullende entreekaarten is de abonnementskorting niet van toepassing op deze extra entreekaarten.

Abonnementhouders krijgen per voorstelling rij- en stoelnummers toegewezen. De beschikbaarheid en toewijzing geschieden op basis van de volgorde waarin de abonnementsaanvragen worden ontvangen, en zullen dus per voorstelling kunnen wisselen. Je kunt eventuele voorkeuren wel kenbaar maken bij je aanvraag; wij doen in dat geval ons uiterste best om aan je wensen gehoor te geven, maar je kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Een abonnement kan worden besteld via de site, of als je als oud-abonnementhouder een toegezonden bestelformulier met je bestelling inlevert vóór de hierop vermelde uiterste inleverdatum. Indien je geen brochure hebt ontvangen kun je een exemplaar downloaden (klik hier) of een mailbericht sturen naar info@akdesmeltkroes.nl met het verzoek je een exemplaar toe te sturen.

 

Losse kaartverkoop

Vanzelfsprekend zijn voor iedere voorstelling, zolang de voorraad strekt, losse entreekaarten verkrijgbaar. Deze zijn online verkrijgbaar of door een mailbericht te sturen naar reserveringen@akdesmeltkroes.nl. Indien je op de dag van de voorstelling zelf nog één of meer entreekaarten wilt reserveren, kan dat echter alleen online. Losse entreekaarten zijn tot slot verkrijgbaar aan de kassa van De Smeltkroes vanaf ± één uur voorafgaand aan de voorstelling.

 

Betalingen

Online bestellingen van entreekaarten en/of abonnementen geschieden op basis van vooruitbetaling via iDEAL (NL) of Bancontact (BE). Bestellingen die wij op andere wijze ontvangen worden betaald:

  • door het verschuldigde bedrag over te maken naar rekeningnummer NL33 RABO 0130 721 220 (BIC code RABONL2U) ten name van Stichting Aktiviteitenkommissie De Smeltkroes, of
  • door het verschuldigde bedrag contant te voldoen aan de kassa van De Smeltkroes vóór aanvang van de (eerste) voorstelling; betalen met PIN is mogelijk.

AK de Smeltkroes Theaterbonnen kunnen als betaalmiddel gebruikt worden in combinatie met een contante betaling van het restbedrag, of door ingave van de verstrekte kortingscode tijdens het online bestelproces. De Nationale Podium Cadeaukaart en Nationale Theaterbon kunnen helaas niet verzilverd worden.

 

Voorstelling uitverkocht?

Beschikbare plaatsen worden toegewezen op onderstaande volgorde:

  • eerst aan abonnementhouders;
  • hierna via losse kaartverkoop aan abonnementhouders;
  • hierna via losse kaartverkoop aan niet-abonnementhouders, op volgorde van aanvragen.

Als een voorstelling nog vóór de speeldatum is uitverkocht, nemen wij - als je dat wilt - je naam en adresgegevens op voor een wachtlijst, waarmee wij je kunnen bereiken indien er alsnog plaatsen vrijkomen. Op volgorde van registratiedatum en -tijd nemen wij contact met je op zodra dit het geval is, waarop je alsnog kunt beslissen on je entreekaart(en) aan te schaffen.

 

Annulering van een voorstelling

Een voorstelling kan door overmacht onzerzijds geannuleerd worden, bijv. door ziekte van de artiest. Wij brengen je in dat geval rechtstreeks op de hoogte op basis van de reserveringsgegevens die wij van je hebben ontvangen. Er zijn in dat geval twee opties:

  • er volgt een nieuwe speeldatum; je kaartje blijft in dit geval automatisch geldig voor de nieuwe datum
  • er volgt géén nieuwe speeldatum, de voorstelling wordt geannuleerd; in dat geval ontvang je je geld terug

Als je op de nieuwe speeldatum verhinderd bent, ontvang je van ons een AK de Smeltkroes Theaterbon ter waarde van het door jou voor de voorstelling betaalde bedrag.

 

Verhinderd

Ben je onverhoopt tóch verhinderd om een door jou gereserveerde en betaalde voorstelling bij te wonen? Tot één week (7 dagen) voor aanvang van de voorstelling kun je je reservering annuleren:

  • als je nog géén entreekaarten in je bezit hebt, volstaat een mailbericht naar reserveringen@akdesmeltkroes.nl met je reserveringsgegevens en het aantal plaatsen waarvoor je de reservering annuleert. Je ontvangt per post een AK de Smeltkroes Theaterbon met de waarde van de geannuleerde reservering minus een vergoeding voor de verwerkingskosten van € 2,50 per geannuleerde plaats.
  • als je de entreekaarten wél in je bezit hebt, lever je deze in bij de Werkgroep Cabaret en Muziek, p/a Irmgard van Seggelen, Moonslaan 5c, 6026 EG Maarheeze. Vermeld hierbij je naam en adresgegevens, wij sturen je per post een AK de Smeltkroes Theaterbon met de waarde van de geannuleerde reservering minus een vergoeding voor de verwerkingskosten van € 2,50 per geannuleerde kaart.

Annulering van je reservering is na het verstrijken van deze termijn helaas niet meer mogelijk. Wij wijzen je er echter graag op dat uitgereikte entreekaarten niet op naam zijn gesteld, en dus gebruikt mogen worden door andere belangstellenden.