Theatermenu

Nóg meer genieten?

Je theaterbezoek een nóg completer avondje-uit maken? Combineer de voorstelling met een theatermenu! In samenwerking met Borrelbar KikkerOp biedt AK de Smeltkroes de mogelijkheid om voorafgaand aan de voorstelling van een aantrekkelijk geprijsd driegangenmenu gebruik te maken in het sfeervolle restaurantgedeelte of, bij mooi weer, in de gezellige tuin. Je hoeft niet op je horloge te kijken, want Vincent en Clasina van Haperen zorgen ervoor dat je ruim op tijd van tafel komt om de voorstelling te kunnen bezoeken.

Voor bezoekers van de voorstellingen gedurende het theaterseizoen '24-'25 bieden zij je weer een geselecteerd voor-, hoofd- en nagerecht aan voor de aantrekkelijke prijs van € 21,50 exclusief begeleidende drankjes. Voor de middagvoorstelling van Robert van der Kroft word je uitgenodigd om deel te nemen aan een brunch-versie hiervan; details hierover volgen nog. Als je gebruik wilt maken van het theatermenu, dan kun je dit tot en met de dag voorafgaand aan de voorstellingsdag doorgeven; dit is dus meestal de vrijdag voor de voorstelling. Je kunt je hiervoor aanmelden via deze link óf je neemt hiervoor per telefoon rechtstreeks contact op met KikkerOp (0495 – 842 671).

Op de voorstellingsdag zelf word je vóór 18:30 u aan tafel verwacht, zodat je op tijd bij de start van de voorstelling kunt zijn, zonder je te hoeven haasten.